AOC's homepage
AOC Hobbit
 
Voorzieningen
Adres en route
Te Huur
Aanmeldformulier
Contact opnemen
Huurvoorwaarden
 
Bedrijven

Inlichtingen en verhuur:
telefoon 020 622 69 41
 e-mail info@AOCondernemerscentrum.nl

AOC Hobbit

Aan de rand van het Haagse centrum domineert een monumentaal gebouwencomplex, de driehoek Joseph Ledelstraat, Marnixstraat en De Constant Rebequestraat.

Al bijna vijftig jaar geeft dit bedrijfspand dankzij de zakelijke, neofunctionalistische architectuur een bijzonder karakter aan de omgeving.

Na een grondige renovatie biedt het complex tegenwoordig onderdak aan het ondernemerscentrum AOC Hobbit met daarin veelal kleinschalige, altijd innovatieve bedrijven.

Vanzelfsprekend is de fysieke infrastructuur van AOC Hobbit volledig berekend op de hightech eisen en wensen van de zakelijke bewoners. Bovendien maakt het gebouw deel uit van een groter complex waarin ook een volledig gedigitaliseerde telefooncentrale van KPN is gehuisvest. De thematische formule van AOC Hobbit is bedoeld om zowel formeel als informeel wederzijdse synergie mogelijk te maken met als uiteindelijk doel een nog grotere dynamiek, want door de onderlinge contacten ontstaan tal van mogelijkheden om gezamenlijk klanten beter van dienst te zijn.

In totaal bedraagt het oppervlak van het AOC Hobbit circa 2.800 m², variërend in units met een oppervlak van 20 tot 120 m². Door het samenvoegen van units kunnen er vanzelfsprekend grotere oppervlakten gerealiseerd worden waardoor ondernemingen in het gebouw kunnen doorgroeien.

Printversie van de brochure in pdf formaat
(om het bestand te openen heeft u Adobe Reader nodig.

Centrale receptie
Vergaderaccomodatie
Kopieerservice
Archief - en opslagruimte
Eten & drinken
Telecommunicatie
Huismeester
Schoonmaak openbare gebouwen
Parkeergelegenheid
       
 

Het AOC algemeen ondernemers centrum is een onderdeel van Cocon Vastgoed Management BV.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze website.

Website gebouwd door Intronet BV