AOC's homepage
AOC Oud Zuid
 
Voorzieningen
Adres en route
Te Huur
Aanmeldformulier
Contact opnemen
Huurvoorwaarden
 
Bedrijven

Inlichtingen en verhuur:
telefoon 020 622 69 41
e-mail info@AOCondernemerscentrum.nl

AOC Oud Zuid

In samenwerking met Stadsdeel Oud Zuid heeft Cocon Vastgoed Management BV het voormalig schoolgebouw gelegen aan de Hillegomstraat 12-14 omgebouwd tot een ondernemerscentrum. Met respect voor de Amsterdamse Bouwstijl is er een aantal aanpassingen uitgevoerd opdat het pand voldoet aan de hedendaagse eisen, die men stelt aan een prettige werkomgeving.

In januari 2002 is het 35 units tellende ca. 1.800 m² grote bedrijfsverzamelgebouw feestelijk geopend door toenmalige Wethouder economische zaken Rosa van der Wieken van het Stadsdeel.

Het AOC Oud Zuid kenmerkt zich als een op dienstverlening gericht ondernemerscentrum. De bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere accountants, grafisch vormgevers, reclamebureaus, advocaten, fiscalisten, architecten, It'ers etc..
De sfeer die er hangt omschrijft zich het best als ongedwongen. Dit wordt verklaard door het karakter van het gebouw, gelegen in een woonwijk met een grote diversiteit aan ondernemers die zich bezig houden met dienstverlening waardoor er een goede onderlinge synergie kan ontstaan.

Printversie van de brochure in pdf formaat
(om het bestand te openen heeft u Adobe Reader nodig.

Centrale receptie
Vergaderaccomodatie
Kopieerservice
Archief - en opslagruimte
Telecommunicatie
Huismeester
Schoonmaak openbare ruimten
       
 

Het AOC algemeen ondernemers centrum is een onderdeel van Cocon Vastgoed Management BV.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze website.

Website gebouwd door Intronet BV